Ingrediënten:
- 2 volkorenwraps
- 1 biologische kipfilet met vrije uitloop
- 1 aubergine in dunne plakjes gesneden
- 1 gele paprika in plakjes gesneden
- 1 blikje zwarte bonen, uitgelekt
- 2 tomaten, in kleine stukjes gesneden
- 1 lente-ui
- Een handvol gesneden sla
- Een stukje feta ter grootte van een duim
- Een klodder zure room
- Chili olie
- 1 verse limoen (gehalveerd)
Bereidingswijze::
- Plaats de grillplaten op de 2 in 1 Grill & Sandwich Maker of op de Griddle & Grill en verwarm voor op de hoogste stand.
- Snijd de lente-ui in dunne plakjes en doe in een kom met de tomaten. Strooi er wat peper en zout over.
- Snijd de kipfilet in plakjes en grill op de grillplaten met de bovenkant gesloten tot ze goed gegrild en helemaal gaar zijn, haal ze dan van het vuur.
- Grill de plakjes aubergine en gele peper op de grill met de bovenkant gesloten tot ze goed gegrild zijn en haal ze van het vuur.
- Leg de twee helften van de limoen met de gesneden kant naar beneden op de grillplaten en grill de limoenhelften een paar minuten tot ze lichtjes zwart zijn.
- Pak de wrap, leg de kip, paprika, aubergine, zwarte bonen en sla horizontaal over de wrap. Strooi de tomaten en lente-ui salsa eroverheen en verkruimel wat feta. Vouw de twee kanten naar binnen, rol van onder naar boven en sluit het einde af met een beetje olie.
- Leg de burrito op de grill en sluit voorzichtig de bovenkant. Laat 3 minuten grillen tot de wrap wat verkoolde lijnen heeft en mooi geroosterd is.
- Meng in een kleine kom de zure room met wat chili-olie, snijd de burrito doormidden en serveer met de zure room.